Bedriftsløsninger 

I Gantic jobber vi målrettet for å være en så komplett leverandør som mulig. Dette gjelder også for fallsikring og vi har muligheten til å følge dere opp i alle aspekter med nye produkter, årskontroll av eksisterende produkter, kursing for ansatte og mye mer. Les mer om de forskjellige emnene under og ta kontakt for en uforpliktet prat. 

 

Kontakt oss

NYTT UTSTYR 

Med et stort utvalg av varer som alltid er lagerført kan vi levere utstyr til de fleste behov over natt i mesteparten av Norge. Ved spesielle behov kan vi sette opp en ordre-plan og bestille rykende ferske varer rett fra produksjonsbåndet. 

 

RABATTAVTALE

Vi kan sette opp så mange brukere til nettbutikken som dere ønsker og brukerne vil kunne handle på rabattavtale og kreditt. Ta kontakt for å se hva vi kan tilby dere av rabatter. 

 

Årskontroll på eKSISTERENDE UTSTYR

Utstyr må kontrolleres en gang i året. Gjennom en tatt dialog vil vi kunne avtale henting / levering av utstyr slik at prosessen blir effektiv og simpel. Om dere ikke har et Gantic service-verksted i nærheten kan vi ordne med frakt begge veier. 

 

KURSING AV ANSATTE

Fallsikringskurs gir grunnleggende sikkerhetsopplæring innen fallsikring og bruk av fallsikringsutstyr. Opplæringen passer for både personell i bygg/anlegg, landbasert industri og offshorevirksomhet.

 

OPPFØLGING

Vi er alltid åpen for spørsmål og en dialog ift. hva dere trenger for å få en bedre og sikrere arbeidshverdag. Vi kan gi dere beskjed når utstyret nærmer seg dato for ny kontroll, og om det skulle nærme seg en utløpsdato (gjelder for det meste på tekstil-varer).